Szolgáltatások


 • Társasházkezelés

  – Biztonságos és egyben gazdaságos üzemeltetés, műszaki valamint pénzügyi problémákra való megoldás.

 • Műszaki felmérés, hibafeltárás, karbantartás

  – Átvételt követően felmérjük a társasház műszaki állapotát. Vállaljuk az esetlegesen feltárt problémák megoldásának megtervezését és teljes kivitelezését, természetesen előzetesen bekért árajánlatok alapján, melyek közül a tulajdonosok választják ki az optimális jelöltet. Kötelező társasházat érintő felülvizsgálatok határidőre történő elvégeztetése (érintésvédelmi, villámvédelmi, tűzvédelmi felülvizsgálat)


 • Gazdasági, pénzügyi feladatok ellátása

  – Társasház átvételét követően a teljes könyvelés ellenőrzése, esetleges hibák feltárása, jövőbeni folyamatos napra készen tartása. Átlátható könyvelést készítünk, előző évi elszámolást átláthatóan tesszük közzé, jövő évi tervezett kiadásokról, fejlesztési javaslatokról a számvizsgáló bizottsági tagokkal értekezünk, ezt követően készítjük el a végleges javaslatot melyet a tulajdonosok irányába jóváhagyásra bocsájtunk. A közgyűlés által elfogadott költségvetés szerint üzemeltetjük a társasházat.

 • Társasház törvényes keretek között történő működtetése

  – A társasház működtetése a 2003.évi CXXXIII. társasházakra vonatkozó törvény szigorú alkalmazása mellett.

 • Folyamatos rendelkezésre állás, azonnali hibaelhárítás

  -Bármilyen azonnali hibaelhárítást igénylő probléma esetén késlekedés nélkül elérhetőek vagyunk, 24 órás rendelkezésre állást biztosítunk.

 • Kintlévőségkezelés

  -Sajnos a legtöbb társasházban előfordul, hogy egyes tulajdonosok fele a háznak követelése keletkezik. 3 hónapot meghaladó tartozás esetén nem várunk tovább, azonnal megkezdjük a szükséges lépéseket a kintlévőség mihamarabbi behajtásának érdekében.

 • Pályázatfigyelés

  -Folyamatosan nyomon követjük a társasházat érintő pályázati lehetőségeket, többségében energiahatékonyság javításának érdekében érhetőek el részben illetve egészében támogatott pályázati lehetőségek a társasházaknak.